Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Online Időpont Igénylés

Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy email-en 24 órán belül.
Az időpont igénylés nem minősül foglalásnak, ezért ezen a platformon igényelt időpontot egyeztetés nélkül, nem áll módunkban rögzíteni.
Az érdeklődő email-ekre lehetőség szerint egy-két napon belül válaszolunk. Amennyiben a telefonos megkereséseket nincs módunk fogadni, a szám-kijelzett hívásokat minden esetben visszahívjuk.
Köszönjük megértésüket.

Kérjük, adja meg a kívánt dátumot
Kérjük, adjon meg a kívánt időpontot
Terapeuták
Kezelés típus
Írja a mezőbe számokkal: tizenhárom
(Biztonsági protokol)
Loading
Your appointment request has been sent successfully. Thank you!

Masszázsmester Kft. Adatkezelési Szabályzat
A honlapon online bejelentkező űrlapunk kitöltésével együtt járó adatkezelés
Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:
Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.
Az adatkezelés célja:
Az adat kezelésének célja az, amennyiben Ön ezt kéri tőlünk, hogy mi felvehessük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy emailben.
A kezelt adatok köre:
Név, telefonszám, e-mail cím, melyik szolgáltatás csoportunk iránt érdeklődik, a nap mely szakában hívhatjuk fel/kereshetjük meg.
Az adatkezelés időtartama:
A sikeres kapcsolatfelvételig, utána azonnal törlésre kerül. Amennyiben sikertelen a kapcsolatfelvétel háromszori próbálkozás után szintén törlésre kerül.