Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Csokoládé masszázs


 


 
A csokoládé antioxidáns hatású, gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Rendkívül jótékony hatással van a narancsbőrre is. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti a bőr a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
A kezelés egy csokoládé bőrradírral kezdődik, mely a mandulamag finom őrleményével eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezt követi egy csokoládé gélmaszk ami intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedést gátló hatású. A kezelést pedig egy csokoládé vajas masszázzsal zárjuk, aminek antioxidáns hatása gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását és feszessé teszi a bőrt.

A Svéd masszázs fogásain alapuló technika. A csokoládé hatóanyagait illetve aroma anyagait tartalmazó, olajjal vagy krémmel (igény szerint) végezzük a kezelést. A vivőanyag illata és állaga révén a Vendégben olyan érzés alakul ki, mintha valódi csokoládéban fürdene. Hidratáló és öregedés gátló hatással bíró kezelés, mindezek mellett fokozódik az endorfintermelés, mely boldogság érzéssel tölti el az embert.

Kezelés időtartama:
55’ – csak hát
85’ – hát és lábak hátulról
115’ – teljes test előröl és hátulról