Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Rádiófrekvenciás alakformálás - feszesítésHexapoláris (hatfejes), rádiófrekvenciás alakformálás, -feszesítés

 

A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot, amely nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is kezeli bizonyos mértékig.

A rádiófrekvenciás készülék használata, csökkenti a bőr lazaságának problémáját, megszabadítja a testet a felesleges zsírsejtektől egy részétől ez által a cellulittól, illetve a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos kezeléseket tesz lehetővé.

A nagy hatékonysággal bíró hexapoláris, rádiófrekvenciás kezelés (rövidítve: RF.) egy olyan eljárás, mely teljesen fájdalommentes és kockázatmentes. Az RF. kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. Hő termelődik, mely szelektíven melegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a sejtfalak és a zsír a kötőszövetekbe távozik. Megélénkül az anyagcsere folyamat, a vér és nyirokkeringés, gyorsabban ürülnek a méreganyagok. A kollagén rostok összehúzódnak, szerkezetük átalakul, ezáltal megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, így azonnali hatást nyújtanak. Feszesíti a bőrt és csökkenti, majd megszünteti a cellulitot.

Arc nyak, toka, illetve helyi zsírpárnák és cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz több kezelés szükséges, kúraszerűen.

Az újgenerációs hatfejes (hexapoláris) RádióFrekvenciás gép nagyon hatékony alakformáló eszköz. A hexapoláris (hatfejes) rádiófrekvenciás technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.

Működési elv:
A technológia lényege, hogy a rádióhullámok bejutnak a mélyebben lévő zsírlerakódásokhoz is úgy, hogy közben nem ingerli a test vezető közegeit. A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben 5-15 mm mélységig a hőmérséklet kb. 60-65°C-ra emelkedik. A rádiófrekvencia (elektromágneses hullámok) használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. A testben a zsírsejtek ellenállása a legmagasabb (2000 ohm), így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő keletkezik, a bevezetett rádiófrekvencia által keltett energia fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését, felmelegíti a zsírszövetet majd bontja azt. Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására nemcsak a szabad zsírsavak távoznak el a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a sejtek közötti térbe, hanem azt is elérhetjük, hogy a zsírsejtek egy része is alkotórészeire essen szét. Tulajdonképpen „felolvasztja” a szövet tartalmakat, amik aztán a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből. A Hexapoláris (hatpólusú) RF technológia kezelési technikája a manuális masszázshoz hasonló: a kezelőfej mozdulatai a keringési rendszerre és nyirokkeringésre stimulációs hatással vannak, ezáltal a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.
A csúcstechnológiának köszönhetően a kezelés teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. Ráadásul maga a kezelés egyedülállóan komfortos, kimondottan kellemes hatású. 

Rádiófrekvenciás terápia ötvözése

 

A feszesedni illetve a cellulitisztöl szabadulni vágyó egyén kitartásával ötvözve a hatás még fokozható! A Rádiófrekvenciás eljárást mindenképp ajánlott nyirokrendszert stimuláló kezeléssel párhuzamosan végezni, amely történhet gépi, illetve manuálterápiás (nyirokmasszázs) úton. A masszőr általi nyirokmasszázs alkalmazása a szerencsésebb választás, hiszen mindenkinek egyéni a fiziológiája, ezt egy gép sem képes felmérni, vagy személyre szabni a kezelés tematikáját, stimulálni az egyén nyirokcsomóit. A kezelés során alkalmanként látványos cellulit csökkenés" a problémás testrész területein. 

Rádiófrekvenciás kezelés előnyei, egyébb info

• biztonságos és kényelmes
• beavatkozást nem igényel
• látható és érezhető 3-4 alkalom után
• célzott zsírbontás
• célzott feszesítés
• fájdalommentes
• kellemes
• nincs mellékhatása

Ajánlott kezelési ütemezés: Heti 2-3 alkalom.
Kezelés időtartama: maximum 2 X 20 perc.
Kezelhető testtájékok: csipő és derék, has, alhas, hát, fenék és combok, felkar, térd, toka.
A kezelési lehetőségek: Bőrfeszesítés, Bőrszépítés, Zsírbontás, Méretcsökkentés, Alakformálás, Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelés, Kollagén-rekonstrukció
Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, pacemaker, epilepszia, bőrbetegség a kezelendő területen, műtétek után 40 nappal alkalmazható, daganatok, botox, veseelégtelenség, anyagcsereproblémák, májbetegség, immungyengeség, immunrendszert gyengítő orvosság szedése, fém implantátum a kezelendő területen.

 

Várható eredmények - Terápia támogatása

 

Az RF technológia hatékonysága következtében már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosít a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetekben egyaránt. A testkarcsúsító eredmények jelentős további fokozása és tartóssá tétele céljából 10-15 kezelés kúraszerű alkalmazását javasoljuk.

Tartós zsírszövet csökkenés, Intenzív cellulitisz redukció, Feszeseb és rugalmasab bőrszövet, Deffiniáltabb testkontúr. A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket érdemes betartani: A kezelést követő 3 napban tilos cukor és nagy mennyiségű szénhidrát bevitele a szervezetbe; Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kezelés időtartama alatt; Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését; Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra; Súlyfelesleg esetén életmód változtatás betartása szükséges. A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető, így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.

 

  Részletesebb információt, és képeket a kezelésekről a:

www.fogyasztomasszazs.hu

tematikus weboldalunkon talál (átirányító link).