Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Holttengeri iszapkezelés


Több ezer éves geológiai és biológiai folyamatok eredményeként kialakult iszapok magas huminsav és szerves anyag tartalma, hőmegtartó képessége miatt régóta használják a gyógyászatban, főként reumás és ízületi fájdalmak okozta panaszok kezelésére. Kísérletek bizonyítják, hogy egyedülálló szépészeti hatásokkal is rendelkezik: kiüríti a salakanyagokat, fokozza a sejtek anyag cseréjét, növeli a kollagén termelést és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet. Kiválóan alkalmas ránctalanításra, kúraszerű használat esetén pedig akár enyhébb hatású alakformálásra is. Rendszeres alkalmazása során fokozza az immunrendszer védekezőképességét, bársonyossá teszik a bőrt és fokozódik a tápanyag és oxigénellátás.

Kezelés menete:
A kezelés egy só-cukor peeling masszázzsal kezdjük ami a bőrön felgyülemlett, elhalt hámsejteket távolítja el.
Ezt követően felhordjuk  a maszkot és befóliázzuk iszapréteggel a vendéget majd 20 percet pihentetés következik, mialatt felszívódnak az ásványi anyagok és végbe megy a méregtelenítés.
Kezelés végeztével az iszapot tartalmazó fóliát eltávolítjuk és lemossuk az iszapot (meleg vizes törölközővel) majd levezető fogásokkal (pumpa technika) fejezzük be a rituálét.

Kezelés időtartama:
55’ – csak hát
85’ – hát ás a lábak hátulról
(Iszappakolást a test elülső oldalán nem szoktuk alkalmazni, mert tapasztalataink szerint diszkomfort érzést kelt így a kezelés a forgatások és a sok iszap miatt)