Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Irodai szék - masszázs - Manager masszázsEgyéni megállapodás alapján, a szolgáltatásunk, igény szerint meghatározott helyszínen is igényelhető.


Azonfelül, hogy a masszázs átmozgatja az irodai munka során leggyakrabban fájdalomnak kitett nyakat, vállat és hátat, az agy pár percen belül elkezd feltöltődni, így frissen, kipihenten, újult erővel és jobb hangulattal folytathatjuk a munkát.

A székmasszázs egy speciálisan kialakított masszázs székben relaxáló, frissítő, teljes öltözetben történő pontnyomásos masszázs, (nem svédmasszázs székben, hanem egységes rendszer)  amely a keringés fokozásával mozgósítja, felfrissíti szervezetünket. A szék ergonómikus felépítése révén is segít egy lazult állapot elérésében emellett tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt. Segít a stressz, a dekoncentráltság és izommerevségek feloldásában és az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. Szellemileg és testileg egyaránt felfrissít, ellazít és feltölt energiával. Munkahelyeken, irodákban alkalmazzák előszeretettel ahol általánosságban jelen van az egyoldalú és rossz testtartás illetve a stressz.

Rövid idő alatt fejt ki igen látványos eredményt