Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Japán Tradicionális masszázs

Japán Tradicionális masszázs terápia

Japán eredetű a ma már hazánkban is ismert tradicionális keleti frissítő masszázs is. Eredetileg a shaolini harcművészek testi-lelki teljesítőképességének fokozására használták. A terápia célja, hogy az aszimmetrikus és emiatt diszharmonikus emberi testet ismét szimmetrizáljuk, ezáltal az öngyógyító erőket aktivizáljuk és a betegségeket megelőzzük, illetve a már kialakult kórképek gyógyulását elősegítsük. Amennyiben a testet szimmetrizáljuk, az izmokat lazítjuk, az energiablokkok kialakulását meg tudjuk akadályozni. Kivitelezése ruhában történik, a padlóra terített gumiszőnyegen.

A  Japán Tradicionális Terápia három technikát ötvöz, melyeket az összes távol-keleti masszázsban alkalmaznak. A masszázst, mely lazítja a feszes izmokat, javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokkeringést és fokozza az anyagcserét. Az akupresszúrát, mely elősegíti a testben az energia áramlását. A manuálterápiás fogásokat, melyekkel helyreigazítják az ízületeket. A masszázs során az elméletében kulcsfontosságúnak tartott SI ízület helyreigazítása mellett, a gerinc nyaki-, háti-, és lumbális csigolyái, valamint a test csaknem összes ízületének manipulációját elvégzik.

Alkalmazási területét tekintve a Japán Tradicionális Terápia széleskörű. A mozgásszervi betegségek kezelése mellett belsőszervi problémák kezelésére is alkalmazzák.