Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Kavitációs ultrahang kezeléssel egybekötött Fogyasztó masszázs

Ultrahang technológiával elérhető a Non-invazív Zsírcsökkentés és Lokális Alakformálás


Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre, melyek a több fázisú behatás révén növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Sebészkés hatékonyságával a műtét kockázata nélkül


A kavitációs zsírbontás ajánlott az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartozóknak, amennyiben szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől. A kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter is "leolvadhat" a problémás testrészről (has, csípő, comb, "lovaglónadrág", fenék, vagy a felkar területén).Nyirok irányú masszázzsal, moxa terápiával, testtekercseléssel kiegészített kezelés segít abban, hogy a fellazított zsírsejt-tartalom valóban hatékonyan távozzon a szervezetből.

Szemelőt tartva a minőséget és a hatékonyságot:
- Minőségi hatóanyagok (német, osztrák anyagok)
- 10 éves szakmai tapasztalat, folyamatos továbbképzés
- Fejlett modern technológia, működőképes alternatíva (minőségi gépek)

 

     

Eredmények:

1.    Tartós zsírbontó hatás
2.    Intenzív cellulit kezelés
3.    Feszes és rugalmas bőr
4.    Végeredmény karcsú  combok,  feszes has és     formás csípő
   
A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket kell betartani:

1.    A kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe.
1.    Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.
2.    Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba!
3.    A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott
       zsírsejtek gyors kiürülését.
4.    Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra.
5.    Súlyfelesleg esetén diéta betartása szükséges.
 
A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető,  így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.

A kezelést testtájanként végezzük, a napi maximális kezelési idő 60 perc, a kezelt testtájék intenzívebb keringését elősegítő tornát, testmozgást kell végezni – minimális terhelés mellett, de napi több alkalommal, rövid ideig. Az ultrahangos zsírbontás teljesen fájdalommentes, továbbá szemben az invazív eljárásokkal nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre és nincs lábadozási idő. A kezelést követően nem marad vissza nehezen gyógyuló seb, a bőrfelület teljesen sima és sértetlen marad. Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben az ultrahangos zsírbontó kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével éri el hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony redukálása következtében jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ennek köszönhetően a klasszikus műtéti zsírcsökkentő eljárásokhoz hasonlóan, a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

Még jobb hatást érhetünk el, amennyiben a kezelés közben, vagy azt követően nyirokmasszázzsal is kezeljük az adott területet (vérbőséget okozó krémmel, testtekercseléssel még látványosabb lehet az eredmény).

  Részletesebb információt, és képeket a kezelésekről a:

www.fogyasztomasszazs.hu

tematikus weboldalunkon talál (átirányító link).