Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Shiatsu Kranioszakrális - Viscerális kezelés 
Önálló harakezelés, a Shiatsu kezelések önálló ága, a has masszírozása, integrálva a kranioszakrális vagy az energetikai rendszerrel. A kezelés időtartama 55 perc.

A Viscerális kezelés:

Az elnevezés a latin viscera szóra vezethető vissza, ami a zsigeri hasi szervek, a belső szervek összefoglaló elnevezése. A kezelés leegyszerűsítve a has finom érintéssel történő masszírozását jelenti.
A kezelő az érintésen keresztül érzékeli a hasi szerveket átszövő fasciarendszer feszüléseit, a szervek (gyomor, máj, hasnyálmirigy, vese, belek) mozgásának hagyományos diagnosztikus módszerekkel alig mérhető beszűkülését. A terápia során finom manipulációkkal felszabadítja a szervek mozgását, ezáltal elősegítve a méregtelenítést, a folyadékok áramlását, a has feszültségének oldódását. Az oszteopátiás módszerek kiegészülnek a hagyományos keleti masszázsok fogásaival.

Javasolt:
•    reflux
•    bélpanaszok
•    hasi műtétek okozta összenövések, hegek
•    olyan hasi, medencei fájdalom esetén, amit kivizsgáltak, de nem találják az okát
•    derékfájás (a has feszültsége a hát területére sugározhat) kezelésére

Ellenjavalt:
•    várandósság
•    hasi műtétek után 6 héten belül


A shiatsu-kezelés röviden:

A shiatsu (ejtsd: siacu) egy japán hagyományokra építkező masszázsterápia. Komplex egészségmegőrző és gyógyító módszer, amely holisztikus szemléletéből adódóan egyszerre hat a testre, a lélekre és a szellemre.
A terápia magába foglalja a meridiánokban (energiavezetékekben) áramló  életenergia ujjnyomással, tenyérnyomással való harmonizálását (a shiatsu szó szerint ezt jelent: ujjnyomás), szükség szerint az izületek kezelését, a gerinc, medence struktúrájának korrekcióját, a fasciákkál (izmokat, szerveket behálózó kötőszövet) történő munkát.

  Bővebbebb információt a Shiatsu masszázs - kezelésről a:

Shiatsu masszázs-kezelés

menüpontban olvashat.