Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Sportmasszázs - Oszteoterápia

Sportolást megelőző vagy azt levezető masszázskezelések, sport sérüléseket megelőző, illetve annak regenerálódását nagyban elősegítő terápiák. Az izomzat versenyre történő felkészítése.


Sport masszázs

Sport masszázs

Sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Sport tevékenységre való felkészítés, illetve azt levezető regeneráló kezelés...

Sport masszázs részletei

Trigger és tender pont terápia

A triggerpontok és tenderpontok ismeretének birtokában a fájdalom igazi kiváltó oka könnyen lokalizálható, az eljárás nagyon nagy segítség a betegkezelésben!

Trigger és tender pont terápia részletei

Trigger és tender pont terápia

Dorn terápia és Breuss masszázs

Dorn terápia és Breuss masszázs

A Dorn terápia manapság a gerinc megbetegedésinek kezelésére alkalmazott terápiák közül - szerte a világon -, az egyik legjobban elterjedőben lévő módszer.

Dorn terápia & Breuss masszázs részletei

Oszteo- és Ízület mobilizációs terápia

Kézzel kivitelezett technikák alkalmazása a gerinc és a perifériás ízületek statikai elváltozásainak diagnosztizálására és kezelésére.

Oszteo- és Ízület mobilizáció részletei

Oszteo- és Ízület mobilizációs terápiaOszteo- és Ízület mobilizációs terápia

Nyirokmasszázs (lymphdrainage)

Nyirokmasszázs (lymphdrainage)

A drenázs szó a legmegfelelőbb összefoglalóan erre a masszázs tevékenységre mert jelentése, jelentése víztelenítés, váladék – és folyadék elvezetés...

Nyirokmasszázs részletei

Meridián Diagnosztika

A kínai hagyományos orvoslás egy 5000 éves hagyományát követve, ugyanakkor a legmodernebb technológiával térképezi fel az emberi testet és ad a szervezetről átfogó képet...

Meridián Diagnosztika részletei

Meridián Diagnosztika

A fenti gombokra kattintva részletes információkat adunk masszázs-kezeléseink, terápiáink technikáiról és hatásairól.

A lenti menüsorokban informálódhat masszázs kezeléseink árairól, az igénybe vehető cafetéria térítésekről, a rólunk alkotott véleményekről, a több mint Tíz éves centrumunkról, munkatársainkról és még számos egyéb részletről.